Escultures Artistiques: Art En Tres Dimensions

Obres mestres que cobren vida, fusionant materials i inspiració

Dins d’aquesta galeria, descobriràs peces úniques que capturen l’essència del moviment, l’emoció i la passió. Cada escultura és una manifestació de la creativitat que supera els límits del material, oferint una experiència visual i tàctil inoblidable. Aprofita l’oportunitat de submergir-te en un món on l’art i la matèria es converteixen en una simbiosi perfecta.
Jordi Puigdollers
Jordi Puigdollers
Jordi Puigdollers

Estel

Capturant l’essència celeste en una superfície plana, «Estel» és una obra mestra que fusiona la profunditat dels colors a l’oli amb la textura rústica de l’arpillera. Les mides generoses de 100cm x 100cm inviten a l’espectador a perdre’s dins dels detalls intricats i les transicions suaus de color. Aquesta peça no és només una representació d’un astre lluminós, sinó també una celebració de la tècnica artística i la passió per l’exploració del cosmos en un format tangible.
Jordi Puigdollers

Fada

Submergint-se en un món de fantasia i bellesa, «Fada» és una fusió majestuosa de materials tradicionals i moderns. Realitzada amb la meticulosa tècnica de la talla clàssica, la suavitat de la fusta de cedre monobloc contrasta amb la solidesa del granit Ubatuba i la brillantor de l’acer inoxidable. L’addició d’una llum halògena integrada dóna vida a la figura, realçant cada detall i fent brillar la policromia realitzada amb pàtina a l’oli. Les seves dimensions equilibrades de 50cm x 50cm x 50cm fan d’aquesta escultura una peça estel·lar que captura l’encant i misteri de les criatures mítiques.
Jordi Puigdollers

Orquídia

La naturalesa i l’art es fusionen en aquesta impressionant escultura, «Orquídia». A través de la tècnica meticulosa de la talla clàssica, la fusta de faig s’ha modelat per capturar la delicadesa i l’efímera bellesa d’aquesta flor exòtica. Els detalls subtils de la pàtina a l’oli enriqueixen el seu color i textura, contrastant magníficament amb la força i fredor del ferro i màrmol. Les seves dimensions de 155cm x 70cm x 25cm la posicionen com una peça protagonista, transmetent elegància i la força incommensurable de la natura immortalitzada a través de l’art.
Jordi Puigdollers

Fènix

Emergint de la tradició i la llegenda de la figura mítica del Fènix es presenta amb una majestuositat inigualable en aquesta obra d’art. Gràcies a la tècnica de talla clàssica, la combinació harmoniosa de la fusta de faig i de pi simbolitza la regeneració i la eternitat d’aquesta ave llegendaria. El ferro i el plom aporten profunditat i contrast, mentre que la pàtina a l’oli revela les nuançes i els detalls amb un toc atemporal. Amb dimensions de 70cm x 35cm x 15cm, «Fènix» no només captura l’essència d’una renaixença, sinó que també celebra la transcendència i la immortalitat de l’art.

Jordi Puigdollers

Normes

En el punt de confluència entre la força i la delicadesa, «Normes» ens ofereix una visió de l’harmonia possible entre tècniques tradicionals i modernes. La robustesa de la forja s’uneix a la subtilitat de la talla clàssica, reflectint en cada corba i detall de la fusta de cedre. L’acer inoxidable aporta un toc contemporani i contrasta bellament amb la calidesa de la fusta. La pàtina a l’oli realça la bellesa natural del material, conferint a l’obra una profunditat única. Amb dimensions de 160cm x 68cm x 35cm, «Normes» representa la síntesi perfecta entre l’antiguitat i la modernitat en l’art escultòric.
Jordi Puigdollers

Essència

«Essència» és un tribut a la bellesa i força de la feminitat. Tallada amb maestria a partir de la fusta de noguera, aquesta obra capta la delicadesa i la robustesa de la figura femenina en una simplicitat elegant. La fusió de la fusta amb la pedra natural evoca una connexió profundament arrelada amb la Terra. El color natural encerat de la peça preserva i destaca la bellesa intrínseca dels materials utilitzats. Amb dimensions de 90cm X 15cm X 5cm, «Essència» ens convida a reflexionar sobre la naturalesa pura i intemporal de l’esperit femení.
Jordi Puigdollers

Capoll (Metamorfosis)

El «Capoll (Metamorfosis)» és una representació artística de la transformació i el canvi. Utilitzant arrels naturals degradades combinades amb modelat de fang, aquesta obra d’art captura l’instant delicat abans que un ésser emergeixi en la seva nova forma. La pàtina a l’oli dona profunditat i vida al capoll, ressaltant la bellesa inherent dels materials i del procés de metamorfosi. Mesurant 65cm X 15cm X 15cm, aquesta peça no és només una escultura, sinó també una reflexió sobre el creixement, el canvi i les infinites possibilitats que la vida ens ofereix.

Descobreix l’Art darrera les Escultures

Jordi Puigdollers
La meva passió és transformar materials bruts en peces d’art vives. Cada escultura que creo té una història, una ànima. M’agradaria compartir aquesta aventura amb tu, descobrir el món que s’amaga darrere de cada talla i forma. T’animo a contactar amb mi i aprofundir en la meva visió artística.
Jordi Puigdollers
Jordi Puigdollers

Sobre Mi

Jordi Puigdollers, un artista amb una passió innegable per expressar emocions a través de diverses formes d'art. Amb anys d'experiència i una visió única, la meva obra és una invitació a explorar el món a través dels meus ulls. Descobreix més sobre la meva trajectòria i inspiració.

Contacte

puigdollersjordi@hotmail.com

+34 654 258 203