Sobre Jordi Puigdollers

Jordi Puigdollers
Jordi Puigdollers

La trajectòria d’un visionari: del somni a la realització artística en cada pinzellada, talla i creació

Nascut a la confluència d’inspiració i talent, Jordi Puigdollers ha dedicat la seva vida a capturar la bellesa inherent en el món que l’envolta. Des de la joieria delicada fins a pintures captivadores i escultures evocadores, cada obra reflecteix la seva passió i compromís amb l’excel·lència artística. Descobreix el viatge i la visió de l’home que ha convertit l’art en la seva essència de vida.

Passió i Persistència: El Camí Artístic d’en Jordi Puigdollers

Circumstàncies de la vida, no m’han permès una formació per obtenir els coneixements i habilitats acadèmics necessaris per acreditar un títol.

Anys d’aprenentatge en diferents disciplines artesanals de producció fabril, amb esforç i convicció, prenent coneixements d’ací, d’allà… silenciosa recerca… amb exigència conceptual, estètica i tècnica… un objectiu clar… l’acte creatiu… La capacitat que defineix a l’ésser humà com a tal… la possibilitat de modificar el seu entorn… Amb més o menys encert. La petita contribució que dia a dia va forjant cadascú, des de les seves capacitats i habilitats, aportant quelcom que ens millori qualsevol aspecte de vida.

La sovint menyspreada capacitat de l’artista per desenvolupar la seva funció, en l’objectiu de superació col·lectiva, m’ha motivat a lluitar en contra d’aquesta errònia creença, en el camp de les arts plàstiques, en especial l’escultura… quan se’m presenta el repte de traduir els anhels, les emocions, sentiments… en formes, colors, buits, llums o ombres… veig superades les expectatives quan algú s’emociona, intenta entendre o simplement no sap el motiu, però se sent identificada davant d’una forma, un color una textura que fa vibrar en el seu interior una ancestral fibra…

Convençut que tot esforç en aquest sentit, per modest que sigui, és digne i positiu, m’ha motivat a publicar la meva obra a la xarxa i pròximament en algun espai de promoció cultural que ho consideri oportú.

Gràcies a tots/es pel suport rebut durant anys passats i per venir, en especial a la meva companya de camí, qui més ho ha patit, la Montserrat.

Jordi Puigdollers

Connecta amb la Meva Art

Si et sents captivat pel que has llegit i vist, et convido a connectar amb mi directament. Explora més a fons la meva visió, les meves inspiracions i com puc compartir la bellesa artística amb tu.

Sobre Mi

Jordi Puigdollers, un artista amb una passió innegable per expressar emocions a través de diverses formes d'art. Amb anys d'experiència i una visió única, la meva obra és una invitació a explorar el món a través dels meus ulls. Descobreix més sobre la meva trajectòria i inspiració.

Contacte

puigdollersjordi@hotmail.com

+34 654 258 203