Pintures D’artista Úniques

Explora la Profunditat i Passió en Cada Pinzellada

La col·lecció de pintures d’en Jordi Puigdollers reflecteix una fusió entre l’art tradicional i les tendències contemporànies. Cada obra és una manifestació del seu viatge artístic, capturant moments, emocions i paisatges amb una destresa i sensibilitat inigualables. Descobreix les seves creacions úniques i permet que cada detall t’envaeixi i t’inspiri.

Jordi Puigdollers
Jordi Puigdollers
Jordi Puigdollers

Alquimia

Un viatge sensorial a través dels colors i formes, «Alquimia» és una obra mestra realitzada amb tècnica de colors pastel que mesura 75cm x 60cm. La paleta de colors delicadament escollida evoca sentiments de misteri, transformació i renaixement. Cada pinzellada revela la màgia de l’alquímia artística, fusionant elements aparentment dispars en una harmonia visual captivadora. Ideal per a aquells que busquen una peça d’art que parli a l’ànima i enriqueixi l’espai amb profunditat i caràcter.
Jordi Puigdollers

Estel

Submergint-nos en un univers de textures i tonalitats, «Estel» és una magnífica representació artística pintada amb colors a l’oli sobre arpillera, amb unes mides imponents de 100cm x 100cm. La riquesa de l’arpillera s’entrellaça perfectament amb la vibració dels colors a l’oli, portant al espectador a un viatge còsmic. La peça ressona amb la brillantor i la immensitat d’un estel, irradiant calidesa i llum. Una obra d’art feta per a embriagar l’espai amb una presència inoblidable.
Jordi Puigdollers

Parc Nacional d’Aigües Tortes

Inspirat per la majestuositat i l’esplendor natural del conegut parc, aquesta obra d’art meticulosament detallada ha estat creada amb pigments naturals sobre fusta. Amb unes dimensions de 120cm x 60cm, captura l’essència del paisatge amb una passió i fidelitat sorprenents. Els tons terrosos i la riquesa dels pigments naturals donen vida als detalls minuciosos del Parc d’Aigües Tortes, oferint una representació visual que enamora i transporta l’espectador a la serenitat del parc. Una autèntica joia d’artística que ens parla de la bellesa inigualable de la nostra terra.

Jordi Puigdollers

Essència

Amb una fusió harmoniosa d’art tradicional i tecnologia moderna, «Essència» representa una amalgama d’expressió artística. A través de la tècnica mixta, combina l’art clàssic del dibuix en tinta xina amb la captura fotogràfica, tot culminant en una composició digital meticulosa amb Photoshop. L’obra reflecteix la interacció entre l’antic i el nou, el tangible i el digital, capturant la veritable essència de l’evolució artística. Una peça que dialoga entre dues èpoques, convertint-se en un testimoniatge d’innovació i tradició fusionades.
Jordi Puigdollers

Ressons

Amb una paleta de colors ricament matissada, «Ressons» ens convida a una introspecció profunda a través del poder evocatiu de l’oli sobre arpillera. Les dimensions generoses de 160cm x 80cm amplifiquen la presència de l’obra, on cada pinzellada revela una història, un sentiment, un ressò de la vida i les seves múltiples facetes. La textura única de l’arpillera sota els colors a l’oli dóna profunditat i caràcter a la peça, transportant l’observador a un viatge visual plè d’emoció i reflexió.
Jordi Puigdollers

Illa de Creta

Capturant l’essència vibrant i misteriosa de la famosa illa mediterrània, «Illa de Creta» és una oda visual a la bellesa i la història d’aquesta destinació. La tècnica dels colors a l’òleo sobre arpillera no només aporta profunditat i textura a l’obra, sinó que també evoca les textures naturals i rústiques de Creta. Amb dimensions impressionants de 160cm x 80cm, cada detall i matís cobra vida, transportant-nos a racons ocults i paisatges icònics de l’illa. Un viatge pictòric inoblidable.
Jordi Puigdollers

Aura

Amb una dimensió que defugix el convencional, «Aura» és una obra que captura l’essència intangible de l’esperit humà. Utilitzant colors a l’òli sobre arpillera, l’artista crea un diàleg vibrant entre la textura rugosa del fons i la suavitat fluïda dels colors. Les proporcions elongades de 80cm x 260cm suggereixen un horitzó sense fi, convidant l’espectador a submergir-se en la vastitat d’aquest univers emocional. Una representació que transcendeix el visual per arribar a l’ànima.
Jordi Puigdollers

Projecte Aura

A les dimensions de 30cm x 60cm, «Projecte Aura» serveix com a finestra íntima cap a un món ric en matisos i emocions. L’ús dels colors a l’òli sobre arpillera reflecteix la passió i la destresa de l’artista en cada pinzellada. Tot i ser una peça de dimensions més reduïdes, la seva capacitat per capturar l’essència de l’ambient és immensa. Una representació concisa, però amb una profunditat que crida a la introspecció.
Jordi Puigdollers

Nit d’Estiu

Amb dimensions de 120cm x 50cm, «Nit d’Estiu» ens transporta a aquelles nits càlides i màgiques sota un cel estrellat. Utilitzant pigments naturals sobre fusta, aquesta obra celebra la bellesa efímera dels estius que, tot i que passen ràpidament, deixen records inoblidables. La paleta de colors i la textura dels materials utilitzats fan d’aquesta peça una delícia visual, evocant sensacions de pau i contemplació en cada detall.
Jordi Puigdollers

Esquinç

Amb les seves dimensions de 120cm x 50cm, «Esquinç» és una obra que parla dels moments fràgils i efímers de la vida. Fent ús de pigments naturals sobre fusta, aquesta creació captura la intersecció de la naturalesa amb la condició humana, evocant sensacions d’incertesa i alhora d’esperança. La seva paleta terrosa i la calidesa dels materials ressonen amb una profunda connexió amb la terra, convidant a l’espectador a una introspecció serena i reflexiva.

Connecta amb l’Artista

Jordi Puigdollers

Endinsa’t encara més dins de l’univers de la pintura, on cada pinzellada té una història i cada color una emocció. Si vols saber més sobre alguna obra, comissionar una peça personalitzada o simplement compartir les teves impressions, no dubtis a fer-ho. L’art és diàleg.

Jordi Puigdollers
Jordi Puigdollers

Sobre Mi

Jordi Puigdollers, un artista amb una passió innegable per expressar emocions a través de diverses formes d'art. Amb anys d'experiència i una visió única, la meva obra és una invitació a explorar el món a través dels meus ulls. Descobreix més sobre la meva trajectòria i inspiració.

Contacte

puigdollersjordi@hotmail.com

+34 654 258 203