Col·lecció Exclusiva de Joieria Artística

Peçes úniques on la destresa troba l’essència de l’art: Cada joia, una obra mestra

La joieria no és només un adorn, és una expressió d’art i passió. En la col·lecció d’en Jordi Puigdollers, cada peça ha estat meticulosament dissenyada i elaborada amb cura, reflectint anys d’aprenentatge artístic i dedicació. Les seves joies no només brillen a l’exterior, sinó que també resplendeixen amb l’essència de l’artista. Descobreix una selecció on cada anell, arracada i penjoll conta la seva pròpia història, capturant l’essència de l’art en forma de joia.

Jordi Puigdollers
Jordi Puigdollers
Jordi Puigdollers

Collaret

Aquest exquisit collaret, forjat amb destresa, combina l’elegància de la plata 925º amb la màgica lluïssor de l’òpal. La tècnica de forja dona a cada peça una autenticitat única, mentre que l’òpal captura la llum d’una manera encantadora. Un accessorio autèntic que parla d’art i natura.

Jordi Puigdollers

Conjunt de penjoll i anell

Un conjunt sublim de penjoll i anell, creats amb la tècnica mil·lenària de la fosa a la cera perduda. La noblesa de la plata 925º s’uneix amb l’ambre resplendent, conferint una harmonia inigualable a cada peça. Una fusió perfecta d’art i elegància.
Jordi Puigdollers

Anell

Descobreix aquest anell distintiu, elaborat amb la sofisticada tècnica de la fosa a la cera perduda. La brillantor i robustesa de la plata 925º s’entrellaça amb la profunditat i passió del granat. Un tribut a l’artesania fina i a la bellesa eterna.
Jordi Puigdollers

Anell

Un anell meticulosament elaborat mitjançant la tècnica ancestral de la fosa a la cera perduda, on la plata 925º es fusiona amb el fulgor intens del rubí. La perfecció d’aquesta joia radica en la seva simplicitat, combinant tradició i luxúria en una peça única. Una joia que encarna passió i artesania.
Jordi Puigdollers

Arracades

Ulls d’art capturats en arracades, aquestes joies han estat confeccionades amb la tècnica mil·lenària de la fosa a la cera perduda. La suavitat de la plata 925º contrasta amb l’iridescència dels òpals, reflectint llums i colors amb cada moviment. Un toc d’encant artesanal per a qualsevol ocasió.
Jordi Puigdollers

Arracades

Unes arracades d’una bellesa subtil i envolvent, realitzades mitjançant la delicada tècnica de fosa a la cera perduda. El resplendor serè de la plata 925º s’uneix amb el misteriós joc de colors de l’òpal, oferint un equilibri entre art i natura. Unes peçes que es converteixen en reflex de l’anima.
Jordi Puigdollers

Trepitja Papers

Una fusió d’art i funcionalitat, aquest trepitja papers ha estat esculpit amb la precisa tècnica de fosa a la cera perduda. La brillantor de la plata 925º, amb el seu acabat meticulós, abraça la profunda mirada de l’ull de tigre, aportant no només pes, sinó també una presència majestuosa a la teva escriptori. Un petit luxe per als amants del detall.
Jordi Puigdollers

Collaret

Envolta el teu coll amb aquest collaret meticulosament forjat amb la tècnica ancestral de fosa a la cera perduda. La lustrada plata 925º forma un diàleg silenciós amb l’òpal, que dansa amb colors cambiants a cada moviment. Una peça que no només adornarà, sinó que també narrarà una història d’art i passió.
Jordi Puigdollers

Anell

Descobreix l’epítom de l’artesania amb aquest anell esculpit mitjançant la tradicional tècnica de fosa a la cera perduda. L’or de 18ct, amb el seu inconfusible resplendor, es casamenta perfectament amb la pura brillantor del diamant. Un anell que no només decora, sinó que també ressona amb la promesa d’eternitat.
Jordi Puigdollers

Penjoll

Captivant i ple de misteri, aquest penjoll ha estat forjat amb la meticulosa tècnica de fosa a la cera perduda. L’elegància de la plata 925º s’uneix amb tocs d’or de 18ct, formant un bell contrast amb la profunditat celestial del lapislàzuli. Una joia que parla d’històries antigues i d’art intemporal.
Jordi Puigdollers

Anell

Una joia que simbolitza l’unió entre l’artesania tradicional i l’elegància pura. Forjat amb la tècnica ancestral de fosa a la cera perduda, aquest anell destil·la luxe amb el seu or de 18ct. El topazi, amb el seu resplendor celestial, aporta un toc de majestuositat, fent d’aquesta peça un autèntic testament de l’art i la bellesa.
Jordi Puigdollers

Anell

Un homenatge vibrant a l’artesania dels mitjans del segle XX, aquest anell única es forja amb una combinació de platí i plata 925º. La tècnica de forja, plena d’història i caràcter, ressalta el resplendor de l’òpal, que llança un joc de colors màgics a cada girar. Una peça que no només és una joia, sinó també una obra d’art, que parla d’una època passada, però sempre actual.
Jordi Puigdollers

Anell

La sofisticació troba la seva forma més pura en aquest anell meticulosament creat amb la tècnica de fosa a la cera perduda. El resplendent or de 18ct envolta el dit amb una lluminositat incomparable, testimoniant l’habilitat artesanal i l’amor pel detall. Una peça atemporal que és, al mateix temps, una declaració d’elegància i un tribut a la tradició orfebre.
Jordi Puigdollers

Anell

Elegant i amb caràcter, aquest anell reflecteix la maestria de la tècnica de forja. La plata 925º, amb la seva lluminositat natural, ha estat hàbilment manipulada per donar vida a una peça que combina tradició amb un disseny contemporani. Un toc distintiu per a aquells que valoren l’autenticitat i l’artesania refinada.
Jordi Puigdollers

Anell

Un anell que evoca l’art de la subtilesa i l’expertesa. Utilitzant la centenària tècnica de fosa a la cera perduda, la plata 925º s’ha transformat en una peça d’una bellesa serena. Cada corba i detall parla de l’habilitat i la passió amb què va ser creat. Un tresor atemporal que combina tradició amb sofisticació moderna.
Jordi Puigdollers

Anell

Captivant a primera vista, aquest anell combina l’artesania detallada de la fosa a la cera perduda amb la riquesa cromàtica de la rodocrosita. La plata 925º serveix com a llit perfecte per aquesta pedra, coneguda per les seves tonalitats rosades i patrons únics. Una simbiosi d’elegància i caràcter, aquesta joia és una declaració d’amor a l’art i la naturalesa.
Jordi Puigdollers

Conjunt Anell i Arracades

Una simbiosi d’elegància i misteri emergeix en aquest conjunt exquisit. L’anell i les arracades, meticulosament forjats amb la tècnica de fosa a la cera perduda, exhibeixen l’espurnejant ametista en un llit de plata 925º. El contrast entre l’argent brillant i les tonalitats lila de l’ametista crea una harmonia visual, oferint un toc d’elegància atemporal a qui el porta. Una elecció sofisticada per a les amants de les joies amb caràcter.
Jordi Puigdollers

Conjunt Anell i Arracades

Evocant la màgia dels paisatges nocturns australians, aquest conjunt d’anell i arracades es presenta com una obra mestra. Lluminoses i enigmàtiques, les peces de plata 925º enquadren amb delicadesa els òpals negres australians, capturant la seva profunditat i joc de colors iridescents. La tècnica de fosa a la cera perduda aporta un acabat perfecte, mentre l’òpal parla d’aventures llunyanes i misteris naturals. Per a qui valora el caràcter i l’exotisme en cada detall.
Jordi Puigdollers

Fermall

Destacant com una fusió entre l’artesania refinada i la funcionalitat, aquest fermall de plata 925º és una joia en si mateix. Realitzat amb la meticulosa tècnica de fosa a la cera perduda, la seva bellesa radica en els detalls i la qualitat de l’acabat. Les seves mesures de 14cm x 17mm x 1mm l’atorguen una presència distingida, sent tant un complement elegant com una peça de conversa. Perfecte per afegir una nota d’elegància a qualsevol peça de roba o accessoris.
Jordi Puigdollers

Pin

Una peça que captura l’essència de l’art joier, aquest pin de plata 925º es converteix en el complement perfecte per a aquells que busquen distinció. Creat mitjançant la tècnica sofisticada de fosa a la cera perduda, reflecteix una harmonia entre tradició i modernitat. La seva brillantor subtil i l’acabat detallat ressalten la maestria amb què ha estat forjat, oferint a qui el llueix un toc d’elegància inigualable.
Jordi Puigdollers

Amulet Penjoll

Porta amb tu la màgia i l’energia de l’Ull de Tigre amb aquest excepcional amulet penjoll. Realitzat amb la minuciosa tècnica de fosa a la cera perduda, combina l’intens bril·lant de l’Ull de Tigre tallat amb la pura elegància de la plata 925º. Més que una joia, aquest penjoll és un simbol de força i protecció, una obra mestra que uneix tradició joiera amb un disseny contemporani.
Jordi Puigdollers

Fermall

Exquisidesa en cada detall, aquest fermall es presenta com una manifestació d’art i funcionalitat. Utilitzant la complexa tècnica de fosa a la cera perduda, aquesta peça combina la brillantor de la plata 925º amb l’acabat suau de l’esmalt, oferint una fusió de bellesa i durabilitat. Ideal per a qui valora l’elegància subtil i desitja afegir un toc distintiu al seu vestuari.
Jordi Puigdollers

Penjoll

Submergeix-te en la màgica interacció entre la lluminositat de l’òpal i l’elegància eterna de la plata 925º amb aquest penjoll exquisit. Creat mitjançant la tècnica de fosa a la cera perduda, aquesta joia reflecteix no només la bellesa de la natura en cada òpal, sinó també l’artesania meticulosa darrere de la seva confecció. Una peça que evoca somnis i passions, ideal per portar una essència etèria a qualsevol conjunt.

Descobreix la Teva Joia Perfecta

Jordi Puigdollers

Cada peça és una obra d’art esperant adornar una ànima que comparteixi la seva essència. No deixis escapar l’oportunitat de portar amb tu una creació que parli directament al teu cor. Embellir-se és més que una declaració, és una celebració.

Jordi Puigdollers
Jordi Puigdollers

Sobre Mi

Jordi Puigdollers, un artista amb una passió innegable per expressar emocions a través de diverses formes d'art. Amb anys d'experiència i una visió única, la meva obra és una invitació a explorar el món a través dels meus ulls. Descobreix més sobre la meva trajectòria i inspiració.

Contacte

puigdollersjordi@hotmail.com

+34 654 258 203